Over Wecycle

Inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen

Wij zijn de stichting zonder winstoogmerk die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt. Dit doen we voor zes producentenorganisaties, waarbij 1.750 producenten en importeurs van elektrische apparaten en energiezuinige lampen zijn aangesloten. De inzameling en recycling organiseren we kostenefficiƫnt en met een maximaal milieurendement. We hebben 10.000 inzamelpunten in Nederland en werken samen met veel inzamelpartners waaronder gemeenten, winkels, installatiebedrijven, kringloopbedrijven en met vervoerders en verwerkers van e-waste. Zo leveren we dagelijks een bijdrage aan de circulaire economie.

Voor meer informatie, kijk op www.wecycle.nl/consumenten

Promoot hiermee jullie inzamelactie!

Bekijk het materiaal

Help jouw club of lokaal goed doel aan een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro!

Zo doe je mee*

  1. Verzin een inzamelactie voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte spaar-/ledlampen

  2. Lever de afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen in bij jouw gemeentelijke milieustraat**

  3. Maak een foto of filmpje van je inlevermoment**

  4. Upload hieronder je foto of filmpje, samen met een beschrijving van je actie. Je kunt je foto en beschrijving ook per post naar Wecycle sturen. Insturen kan t/m zondag 9 juni 2019.

    Helaas! De actie is afgelopen.

De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen belonen we met een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro voor de opgegeven club of lokaal goed doel. Ook zijn er 100 troostprijzen: bloemenbonnen t.w.v. 25 euro om iemand te bedanken voor de inzet voor de club of lokaal goed doel!

*Bekijk hier de actievoorwaarden.

**Deelnemers dienen zich te allen tijde te houden aan de gedragsregels die gelden op de betreffende gemeentelijke milieustraat waar zij het inlevermoment willen vastleggen. Raadpleeg voor deelname de voorwaarden van jouw milieustraat.